Ett par veckor i Laos - Del 4, Vang Vieng forts.

Jag ar nu tillbaka i Thailand. Hos min far i Roi Et, for att vara mer exakt. Anna dumpade jag i Laos. (Hon tog en extrasvang och kommer hit imorrn eller sa.) Skont att vara i ett av mina hem igen. Fortsatter att uppdatera med Laos, en vecka kvar att skriva om.
_______________________________________________________________________________

13/2

Idag traffade vi svenskar som var trevliga pa riktigt. Satt vid floden och plaskade med fotterna, laste och babblade nastan hela dagen. Sen blev det middag pa Organic Farm Cafe med vara nyfunna vanner innan vi som vanligt tog en lugn kvall med te och friends. Anna borjar langsamt ma lite batre och imorgon kanske vi tar oss ivag pa nagon utflykt tillsammans. Trots att hon ger mig flaktpanik varje kvall.

"Jag har hort att det ar smutsigt i Laos"

Godnatt.

(Dar kom det ett par internskamt igen. Forlat.)

15422-211

15422-210
________________________________________________________________________________

14/2

Vi har lagt om planerna lite. Ingen elefantfestival, tyvarr. Insag att det blir totalt fyra dagars resande och 40 dollar (vilker ar mycket har) for tva dagars festival. Dessutom sjalv, da Anna inte kanner sig frisk nog att ge sig ut i obygden. Elefanter kommer jag att traffa anda. Flera ggr. Stanar lite extra i Vang Vieng istallet. Det ar som jag kanske tidigare namnt mysigt har.
________________________________________________________________________________

Dagens utflykt blev en promenad pa andra sidan floden. Vi foljde skyltar genom djungel och over risfalt fram till ett berg.

15422-212

15422-208

Dar betalade vi en liten slant till en tant pa en bank, fick varsin pannlampa och en pojke med en tandare. Denna pojke slangde sig sedan rakt in i djungeln, over en flod, upp for ett stup och in i ett litet, svart hal i bergvaggen. Vi kampade for att halla jamna steg med mina flippflopps och Annas hals.

Pa med lamporna och in i morkret. Vi maste nastan krypa for att tranga oss genom den lilla oppningen. "Jag vet inte om jag vill det har" sager Anna. Men vi har inget val. Vi ar inne i berget och var pojkguide ar redan pavag genom nasta tranga passage till nasta grottrum. Vi foljer efter.

15422-209

En tid senare kommer vi ut, smutsiga, svettiga, uppskavda och stolta, en erfarenhet rikare. Grottan i sig var kanske inte den mest fantastiska, men lite cool var det. Och jag stal en glittrig sten fran en av de innersta kammrarna. En varm promenad tillbaka till civilisationen (?) och ett par valbehovliga dopp i floden foljde.

15422-207

Nu blire middag.
________________________________________________________________________________

Nu har Anna borjat grava i min vaska ocksa. Och slappa in mygg! Och sno allt varmvatten... Och doda mig med flakten. Hjalp mig nagon!

(OBS: Detta inlagg skall lasas med ratt rost for att forstas korrekt. Anna har hotar att fa min blogg nedstangd om jag inte klargor att hon egentligen ar en alldeles fantastisk resekamrat)

(Hjalp!)
________________________________________________________________________________

15/2

Pooldag. Spenderdag. Nice.
________________________________________________________________________________

Aterkommer imorgon. Kram.

Kommentarer:
Postat av: Jenny

Anna värkar (ja, det är en medveten felstavning :P) vara en fantastisk reekamrat tycker jag.
Jag längtar till er. Det är för lång tid kvar!

Postat av: Anonymus, rädd för trakasserier

Det kan väl aldrig bli annat än harmoni när två änglar reser tillsammans?! Mhmm

2007-02-22 @ 12:08:40
Postat av: Anna

Varfor sprider du hemska logner om mig?! Hm... ;) Savannakhet ar fint =) Jag har dinosauriemuseat och blivit van med munkar - look at our resedagbok for more information... See you tomorrow =)

2007-02-22 @ 13:55:36
Postat av: Nollan

Åh Marléne! Du kommer att missa vår kärlekssittning påp lördag! Verkar dock som du har det ganska gott ändå...
Kram

2007-02-22 @ 19:15:47
URL: http://smaanteckningar.blogspot.com/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits